Ο Λογαριασμός Μου

 

Είστε ήδη μέλος? Συνδεθείτε τώρα!
Είστε ήδη Μέλος χωρίς Λογαριασμό? Εγγραφείτε τώρα!
Θέλετε να γίνετε Μέλος?
 

No one logged in. Log in

Τα Μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού έχουν πρόσβαση στα ακόλουθα αποκλειστικά προνόμια:

Άνθρωπος και Εργασία: Το περιοδικό του Συνδέσμου που δημοσιεύεται δύο φορές το χρόνο και φιλοξενεί απόψεις και εισηγήσεις Κυπρίων, Ελλήνων και ξενων συγγραφέων  πάνω σε θέματα του τομέα μας τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς.

Human.Net: Το Ενημερωτικό Δελτίο του Συνδέσμου που περιλαμβάνει νέα στον τομέα της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού από την Κύπρο και τη διεθνή αγορά εργασίας, κριτικές βιβλίων και ταινιών, αστείες εικόνες που διακωμωδούν καταστάσεις του τομέα μας και ένα ημερολόγιο με εκδηλώσεις, συνέδρια και σεμινάρια που λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Δημοσιεύεται τέσσερις φορές το χρόνο.

Διεθνείς HR Εκδόσεις

Forum Συζήτησης: Το "Forum Συζήτησης" έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να προσφέρει στα μέλη ένα χώρο όπου θα μπορούν να ανταλλάζουν απόψεις και πληροφορίες σε συγκεκριμένο θέμα που τους ενδιαφέρει καθώς επίσης και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια συζήτηση, να συζητήσετε θέματα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, να ρωτήσετε για οτιδήποτε και να λάβετε ανατροφοδότηση. 

Απόψεις και Άρθρα


Έρευνες

Εργατική Νομοθεσία και Οδηγίες

Πρόσβαση μόνο από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου