Επαγγελματικό Πρόγευμα: Αποκρατικοποίηση Ημικρατικών Οργανισμών

 

Στις 16 Δεκεμβρίου 2014, ο Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. διοργάνωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Επαγγελματικό Πρόγευμα με παρουσίαση από τoν Έφορο Αποκρατικοποιήσεων, κ. Κωνσταντίνο Ηροδότου με θέμα "Αποκρατικοποίηση Ημικρατικών Οργανισμών: Εξελίξεις και προκλήσεις στον Τομέα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού", το οποίο επιχορηγήθηκε από την εταιρεία PwC.

Πριν την παρουσίαση, προσφέρθηκε πρόγευμα κατά το οποίο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν και με άλλους συνάδελφους επαγγελματίες της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αντί για δικαίωμα συμμετοχής, οι συμμετέχοντες χάρισαν Χριστουγεννιάτικα δώρα σε παιδάκια ηλικιών 3- 5 χρονών που πηγαίνουν στο νηπιαγωγείο «ΜΑΝΑ», ίδρυμα το οποίο στηρίζεται από εθελοντές.

Ως αποτέλεσμα, συνολικά, 100 Χριστουγεννιάτικα δώρα παραδόθηκαν, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυ.Συ.Δ.Α.Δ., από τις Χάρις Αναστασιάδου και Ειρήνη Παπαδοπούλου στα παιδιά του νηπιαγωγείου «ΜΑΝΑ» κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής στις 19 Δεκεμβρίου 2014.

Παρουσίαση - Υλικό